Nationale Rekencoördinator Dag

Agenda

24 maart 2021

De Grote Rekendag

Doe mee aan de Grote Rekendag 2021

Tijdens de Grote Rekendag op 24 maart 2021 gaan basisschoolkinderen aan de slag met onderzoekend rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. En het is ook nog eens heel leuk!

Ga mee op rekenreis

Grote Rekendag 2021

Het thema van de 19e editie van de Grote Rekendag is Op Rekenreis. Je kunt deelnemen door het boek van de Grote Rekendag te bestellen. Het boek bevat al het materiaal dat je nodig hebt om met groep 1 t/m groep 8 aan de slag te gaan, en je rekenonderwijs een extra impuls te geven.

Over de Grote Rekendag

Tijdens de Grote Rekendag ontdekken kinderen hoe hoe handig (en leuk) het is om goed te kunnen rekenen. De Grote Rekendag is voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen, er zijn activiteiten voor groep 1 t/m 8. De Grote Rekendag is een samenwerking tussen Uitgeverij Malmberg, de Universiteit Utrecht en het landelijk netwerk van pabo-opleiders en adviseurs rekenen.

Meer informatie

Lees meer op de website van de Grote Rekendag: groterekendag.nl externe link.
Heb je een inhoudelijke vraag? Stuur dan een bericht naar info@groterekendag.nl.